General information and fire protection

2022-11-07 2023-03-06 14:25

Általános tudnivalók

Legközelebbi bankautomata a Szállodánkban elhelyezkedő Erste Bank-nál található.

Szállodánk a városközpontban helyezkedik el, így kényelmes sétatávolságra megtalálható, a K&H Bank, OTP Bank, MKB Bank és a szállodánkkal szemben, az áruház épületében az Unicredit bankautomatája is megtalálható.

Ezzel kapcsolatos információért kérjük, forduljanak a recepcióhoz, kérem tárcsázza a 0-s melléket szobatelefonján.

Tartalmazza a paplant, két különböző méretű párnát. Külön kérésre bambusz és toll párnák állnak rendelkezésre.

Kérjük, forduljanak a recepcióhoz (a szobatelefonról a „0” mellék) a szobában található készleten felüli ágyneműigényükkel kapcsolatban, amelyek igénybevételét szintén recepciós kollégánknak tudják jelezni. Szállodánkban 3 éjszakát követően cserélünk automatikusan ágyneműt, de kérésre a napi takarítás keretén belül is elvégezzük Önöknek.

Szállodánk a következő kártyatípusokat fogadja el: Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, Cirrus/Maestro, JCB. Továbbá OTP SZÉP kártyát (szálláshely, vendéglátás, szabadidő) is elfogadunk.

Szoba az érkezés napján 15:00-20:00 óra között foglalható el. Kijelentkezés az elutazás napján 08:00- 10:00 óra között lehetséges.

A szobában kizárólag felár ellenében lehetséges tovább maradni hosszabbítás keretén belül. Amennyiben ezt a szolgáltatást igénybe veszik, úgy 15:00-ig maradhatnak a szobában. Ilyen igényüket kérjük előre egyeztetni szíveskedjenek a recepciós kollégáinkkal személyesen vagy a 0-s melléken.

Szállodánkban videó megfigyelő- és rögzítőrendszer működik.

Buszmenetrenddel kapcsolatos kérdés esetén kérjük keressék fel a www.menetrendek.hu weblapot, vagy recepciós kollégánkat személyesen vagy a szobatelefon „0” mellékén.

A szálloda földszintjén a lépcsőfordulónál található egy automata cipőtisztító gép.

Kérjék a Recepció segítségét (a szobatelefonról a „0” mellék) csomagszállítással kapcsolatos kérdésekben.

A Hotel Szatmári*** superior egész területe nemdohányzó! Dohányzásra kizárólag a szálloda főbejáratával szemben, az arra kijelölt helyen van lehetőség. Kérjük csak a jelölt helyen dohányozzanak, betartva a törvényi szabályozásokat! Köszönjük megértésüket! Amennyiben bármely vendégünk vagy a szálloda területén tartózkodó személy jogsértő magatartása miatt a szálloda üzemeltetőjét az illetékes hatóság a jogszabály alapján bírsággal sújtja, úgy az üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy az adott jogsértő magatartást tanúsító személyre a bírság összegét áthárítsa, illetve annak megfizetését tőle követelje. Amennyiben a napi takarítás során kollégáink szobai dohányzás egyértelmű és bizonyítható jelét észlelik (erős füstszag a szobában, cigarettacsikk a szobában, fürdőszobában, toalettben, erkélyen), a szobaszámlájukra 100.000-Ft-ot terhelünk „füstmentesítés” címen!

A szállodai bár széleskörű italkínálattal várja Önöket. Nyitvatartás: 7:00-22:00.

Szállodánkban az európai szabványnak megfelelően a s220V/50HZ váltakozó feszültség (AC) érhető el. Egyéb szabvánnyal rendelkező készülékekhez átalakító berendezést a recepciós kollégák tudnak biztosítani.

Szállodánk területén van lehetőség (külön díj ellenében) elektromos autók töltésére is. Bővebb információért, kérjük keresse recepciós kollégánkat.

Esernyő a recepción elérhető. Kérje recepciós kollégánk segítségét.

Nyitvatartás: hétfőtől – csütörtök 11:30–21:00; péntek-szombat 11:30-23:00; vasárnap: 11:30-21:00

Reggeli ideje: 07:00–10:00 3 Az étterem kínálatában speciális igényeket is kiszolgáló ételek és gyermekmenük is találhatók. Asztalfoglalás lehetséges, kérjük ezen igényüket jelezzék a szobatelefonon elérhető „0” melléken.

Kérjük a kedves szülők fokozott figyelmét, hogy az étteremben gyermekük saját épsége érdekében kerüljék a csöppségek a szaladgálást. Megértésüket köszönjük!

Irodai szolgáltatásokkal kapcsolatosan bővebb információt a recepción kérhetnek személyesen vagy a szobatelefonról elérhető „0” melléken. Foglalás Szállodánkba online, telefonon, valamint a Booking.com-on és a Szállás.hu-n is foglalhat szobát. Időszaktól, létszámtól, illetve szobatípustól függetlenül szükséges előleget utalni, vagy bankkártya garanciát megadni foglalás esetén. A megrendelés visszaigazolását követő ötödik munkanapig kell megrendelésüket felénk garantálni, bankkártya adatok megadásával vagy bankszámlánkra történő előre utalással. Amennyiben a megadott időpontig nem történik meg a foglalás garantálása, úgy az automatikusan törlésre kerül. Kérjük kedves Vendégeinket, hogy a közleményben a saját számlázási címüket feltüntetni szíveskedjenek.

BESTARS FÜRED KFT.

5100 Jászberény, Jásztelki út 73

K&H Bank Zrt: 10402764-50526783-80561006

Fürdőköpeny a recepción igényelhető, melyet 14 év feletti vendégeinknek S-XXL méretekben tudjuk biztosítani. Fürdőköntösüket itt tartózkodásuk alatt 3 naponta térítésmentesen kicseréljük. Igényét kérjük jelezze recepciós kollégánknak

Szállodánk egész épületében – így a vendégszobákban is – egyedi termosztáttal szabályozható radiátorok vannak elhelyezve. Ezt kiegészíti elektromos hűtés-fűtés rendszer. A radiátorok fűtését végző központi kazánt a recepció vezérli. Amennyiben kérésük, kérdésük adódik a fűtéssel kapcsolatosan kérjük keressék recepciós kollégánkat személyesen, vagy a szobatelefonról a „0” melléken.

Babakád, hálós szétnyitható babaágy, bili, etetőszék, gyermekágynemű, bébiőr igényelhető a recepción személyesen vagy a szobatelefonról a „0” mellék tárcsázásával. Az étteremben etetőszék és előke áll a gyermekek rendelkezésére.

Minden fürdőszobában megtalálható.

A szobákban és a közösségi terekben közvetlen, jelszóvédelemmel ellátott, térítésmentes internetkapcsolat (WiFi) áll kedves vendégeink rendelkezésére. Amennyiben bármilyen kérdés, esetleg probléma merülne fel az internettel kapcsolatosan, kérjük keressék recepciós kollégáinkat személyesen, vagy a szobatelefonról a „0” mellék tárcsázásával.

Felhasználónév: HotelSzatmari

Jelszó: Szatmari

Városunkban római katolikus, valamint református templom található. A miserenddel kapcsolatosan kérjük keressék recepciós kollégáinkat a 0-s melléken.

Amennyiben javításra szoruló sérült, működésképtelen vagy nem megfelelően működő eszközzel, berendezéssel találkozik a szállodában, kérjük azonnal jelezze a recepción.

Kérjük, ezzel kapcsolatos információért keressék recepciós kollégáinkat személyesen, vagy a szobatelefonról a „0” mellék tárcsázásával.

Kérjük, forduljanak a recepcióhoz a programválasztékkal kapcsolatosan személyesen, vagy a szobatelefonról a „0” mellék tárcsázásával.

Szállodánkban egy konferenciaterem rendelkezésre áll. Ennek igénybevételének lehetőségéről, kapacitásáról, érdeklődjön a recepciós kollégánknál.

Szállodánk nem fogad háziállatokat.

Minden szobánk klimatizált.

A liftet mindenki csak a saját felelősségére használhatja, 12 éves életkor alatt szülői felügyelettel vehető igénybe. A vészjelző csengőt kizárólag probléma esetén szabad megnyomni, ekkor recepciós kollégánk siet segítségükre.

Szállodánknak nincsen állandó masszőre. Előzetes igény jelzése a recepción lehetséges. Vendégmasszőrünk előzetes egyeztetés esetén érkezik szállodánkba. Jelenleg elérhető kezelésekről tájékozódjon a recepción vagy hívja szobatelefonjáról a „0” melléket.

Cím: 5100 Jászberény, Szabadság tér. 17.

GPS koordináta: 47.50052003685743, 19.91441338436742

Tervezze meg utazását busszal vagy vonattal.

Menetrenddel kapcsolatos kérdés esetén kérjük keressék fel a www.menetrendek.hu weblapot.

Érkezéskor kérjük, ellenőrizzék a minibár tartalmát a mellette található árlista alapján. Amennyiben hiányosságot tapasztalnak, kérjük haladéktalanul jelezzék recepciós kollégánknak. A szállodai tartózkodásuk alatt a szobaasszonyaink mindennap délelőtt végzik a fogyasztás ellenőrzését, melyet a recepciónak jelentenek, ahol a recepciós kolléga a szobaszámlára terheli a fogyasztást. A minibár mindennap a készlet normál tartalmáig feltöltésre kerül. Távozáskor kérjük, legyenek szívesek recepciós kollégánkkal egyeztetni a teljes minibár fogyasztást és egyenlítsék ki számlájukat.

A tisztítandó ruhához való mosatási nylon zsákot a szekrényben a széf mellett találja. Bármilyen kérdés adódna, kérjük, keressék recepciós kollégánkat személyesen vagy a szobatelefonról a „0” melléken.

Ilyen jellegű eseményt, észrevételt kérjük, recepciós kollégánknak szíveskedjenek jelezni a „0” melléken.

Vendégeink számára a Recepción rendelkezésre áll egy mobilkészülék, mely helyben használható belföldre 150 Ft-os, míg nemzetközi hívás esetén 250 Ft-os díjszabással, melyet minden megkezdett perc után számolunk.

Egészségügyi panaszok esetében a recepción tud orvosi segítséget kérni személyesen vagy a szobatelefonról a „0” melléken.

Ha bármivel kapcsolatban panasza, észrevétele van itt tartózkodása idején, kérjük, jelezze a info@hotelszatmari.hu e-mail címen vagy a +36 30 175 8081–es számon!

Mind a szálloda előtti parkolónk, mind az épület mögötti (rendszámfelismerő kapuval rendelkező) nagyobb zárt parkolónk térítésmentesen vehető igénybe szállodánk vendégei részére.

Minden szobában megtalálható.

Minden szobába tusfürdőt és szappant térítésmentesen biztosítunk. Ezen túl bármilyen igényei felmerülnének (fogkefe, fogkrém, borotva, kozmetikai kendő, egyéb higiéniai felszerelések, varrókészlet) kérjük keresse recepciós kollégánkat személyesen vagy a szobatelefonról a „0” melléket tárcsázva.

Recepciónk 6:30-22:00 között rendelkezésre áll vendégeink számára a 06-57/814-560-as telefonszámon. Belső hívás esetén a 0-s melléken érhetik el kollégáinkat.

A kontinentális büfé reggeli időpontja: 07:00-10:00

Egységes EU segélyhívó szám: 112

Rendőrség: 107

Tűzoltók: 105

Mentők :104

Sportlehetőségekkel kapcsolatban recepciós kollégánk tud Önöknek információval szolgálni. Kérjük, keressék kollégánkat személyesen vagy a szobatelefonról a 0-as melléken.

Szobaszervíz igényelhető 6:00-22:00 óra között széleskörű italkínálattal. Kérjük tárcsázza szobatelefonjáról recepciónkat a „0”-s melléken.

Szolgáltatásainkról a „Szolgáltatások” menüpontban olvashat bővebben. Szállodánk rendelkezik elkülönített konferenciateremmel, ezen túl fogászati és egyéb egészségügyi kezelésekre is van lehetőség.

Szállodánk recepcióján szobaszámlájukat legtöbb esetben elutazáskor egyenlíthetik ki készpénzzel (HUF, EUR) vagy bankkártyával. Kérésre a szállodai itt tartózkodás ideje alatt, vagy akár már érkezéskor adott a lehetőség a szobaszámla előre történő kiegyenlítésére. Amennyiben a minibárból fogyaszt, úgy azt távozáskor kérjük kiegyenlíteni. Keressék recepciós kollégánkat a „0” melléken. Szállodánkban készpénz, SZÉP Kártya (OTP), előre utalás és bankkártya fizetési lehetőség van.

Készpénzes fizetés esetén HUF, EUR fizetőeszközöket áll módunkban elfogadni. A bank- és hitelkártyák közül az alábbiakkal lehet fizetni: Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, Cirrus/Maestro, JCB

Szállodánk továbbá az OTP BANK szolgáltatóval áll szerződésben. Fizetéskor a szállás, vendéglátás és szabadidő zsebek mindegyike felhasználható.

Idegenforgalmi adó nem fizethető Szép Kártyával.

A szállodában pénzváltásra nincs lehetőség.

A szobában található széf térítésmentesen használható. Kérjük, figyelmesen olvassák el a mellékelt tájékoztatót. A szobában hagyott értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk!

A takarítás mindennap 08:00-16:00 óra között történik. Amennyiben a „Ne zavarj!” táblát kívülről az ajtókilincsre akasztják, úgy kolléganőink aznap kihagyják szobájukat. Külön takarítási igényét kérjük jelezze a recepción!

A szobai napi takarítás keretében a következőket végzik el szobaasszonyaink a szobában:

 • a földre ledobott törölközők cseréje
 • szobai és fürdőszobai szemetesek ürítése
 • toalettpapír pótlása
 • ágyak megigazítása
 • kérésre ágyneműcsere
 • minibár fogyasztások ellenőrzése

Külön igény esetén kérje a recepciós kollégáinknál a 0-s melléken.

Amennyiben elveszítettek valamit, kérjük forduljanak recepciós kollégánkhoz személyesen vagy a „0” melléken. A talált tárgyakat folyó év december 31-ig őrizzük, azt visszaadni, postázni, csak írásbeli igény megküldése esetén áll módunkban a visszajuttatási költség vállalása esetén.

Minden szobában található televízió, mely ingyenesen használható. A televíziót egyszeri, rövid gombnyomással kapcsolja be. Bekapcsolás után kérjük, várjon 5-10 másodpercet, amíg a televíziós csatornák betöltődnek!

Szállodánkhoz legközelebb eső benzinkút a MOL töltőállomás, mely a Jásztelki út 2 sz. alatt található. Amennyiben segítségre van szükségük kérjük keressék a recepcióm kollégáinkat.

Minden szobában található törölköző, melyeket kétnaponta cserélünk. A törölköző napi cseréjére is van lehetőség, amennyiben használat után egyértelműen (a törölközőt a földre dobva) jelzi szobaasszonyainknak. Kérjük segítse, hogy szállodánk környezetkímélő módon üzemelhessen, azaz csak akkor kérjen cserét, ha elengedhetetlenül szükségesnek találja azt!

Recepciós kollégánk készséggel áll rendelkezésükre. Kérjük keressék őket a „0” melléken vagy személyesen.

Lehetőségekről tájékozódjon recepciós kollégáinktól személyesen vagy a szobatelefonról tárcsázható „0” melléken.

Utazás napján a szobát 10.00 óráig kérjük átadni takarításra.

Utazás napján szobaasszonyaink 08.00 órától ellenőrzik a minibárokat.

Kijelentkezés az elutazás napján 08:00-10:00 óra között.

Tovább maradni a szobában, abban az esetben lehetséges, ha hosszabbítás keretében maradnak (felár ellenében). Amennyiben ezt a szolgáltatást igénybe veszik, úgy 15:00-ig maradhatnak a szobában és a szálloda területén. Ilyen igényüket kérjük előre egyeztetni szíveskedjenek a recepciós kollégáinkkal személyesen vagy a 0-s melléken.

Minden szobából közvetlenül hívható bármely másik szoba egyszerűen a szobaszám tárcsázásával. A szobatelefonokról közvetlen külsős vonal tárcsázására sem belföldre, sem külföldre nincs lehetőség. Amennyiben telefonálással kapcsolatos segítségre van szükségük kérjük, keressék recepciós kollégánkat a „0” mellék tárcsázásával. Mellékszámok: Recepció: 0 ·

Amennyiben a szobájukban a központi hangfigyelmeztetés elhangzik, azonnal hagyják el a helyiséget! Ne szálljanak be a liftbe, mivel tűzeset során az automatikusan üzemen kívül helyezi önmagát. Olvassák el a tűzvédelmi szabályzatot és nézzék meg a menekülési útvonalat szobájuk ajtajára kihelyezve. Bármikor tüzet észlelnek, haladéktalanul értesítsék élőszóban vagy a 0-as melléken a recepciót!

Véleményét írásos formában megoszthatja velünk recepciónkon található vendégkönyvünkben vagy az info@hotelszatmari.hu email címen.

A legközelebbi vészkijáratot a szoba ajtaján kihelyezett útmutató alapján találják meg.

Kedves Vendégeink!

Önök és szállodánk tűzvédelme érdekében az alábbi előírások betartására hívjuk fel szíves figyelmüket.

 • A gépjárművel érkező Vendégeink a szálloda épülete előtti kiépített parkolóban, illetve az épület mögötti zárt parkolóban helyezhetik el járműveiket.
 • A szálloda szobáiban és közösségi helyiségeiben tilos minden olyan jellegű tevékenység, mely tüzet vagy robbanást idézhet elő.
 • A szálloda szobáiba és közösségi tereibe tilos pirotechnikai anyagokat, eszközöket, tűzveszélyes folyadékot, vagy egyéb olyan anyagot bevinni, mely tüzet vagy robbanást okozhat.
 • Tilos a dohányzás a liftben, folyosókon, lépcsőházban, szobákban és minden közösségi helyiségben is! Minden szobában aktív füstjelző üzemel. Dohányzásra kizárólag a főbejárattal szemben a táblával kijelölt helyen kerülhet sor.
 • Tilos égő dohányterméket, gyufát olyan helyre tenni – vagy akár eldobni –, ahol tüzet vagy robbanást okozhat. Továbbá tilos a még füstölgő hamutartó tartalmát a szemetesbe önteni.
 • Tilos a szobákban vagy a szobához tartozó erkélyen kávéfőzőt, hősugárzót vagy bármilyen egyéb kifejezetten magas hőt termelő készüléket működtetni.
 • Vasalást a szállodában csakis a recepciós által kijelölt kolléga végezhet az arra kijelölt biztonságos helyen.
 • Az elektromos berendezéseket (pl. televízió) amennyiben használatukra nincs szükség, ki kell kapcsolni. Az egyéb elektromos eszközöket (hajsütővas, villanyborotva, hajszárító) a konnektorból 10 ki kell húzni.
 • Tilos a lámpatestekre éghető anyagú díszítőelemeket tenni, továbbá gyertyát, mécsest használni.
 • Fűtési időszakban tilos a fűtőtestekre éghető anyagokat, spray-ket, körömlakkot, körömlakklemosó acetont tenni.

Aki tűzesetet, káresetet vagy annak közvetlen veszélyét észleli, köteles jelezni a recepciónak személyesen vagy a szobai telefonon a 0-as mellék tárcsázásával. A már eloltott tűzesetet is késedelem nélkül jelezni kell. A szálloda vendégeinek riasztását a recepció a tűzjelző sziréna bekapcsolásával, valamint alkalmazottaink élőszóval végzik.

 1. A szálloda épületének elhagyása a legrövidebb útvonalon, elsősorban az egyes szintekről a folyosókon át a lépcsőházon, a recepciónál található főbejáraton keresztül történik.

2. A menekülési útvonalakat a szállodaszobák ajtóinak belső oldalán találják.

3. Tűzeset alkalmával a liftet használni tilos, ilyenkor a felvonó automatikusan üzemen kívül helyezi magát.

Közös biztonságunk érdekében tanúsított magatartásukat és segítőkészségüket köszönjük.

 • A szobák tűzveszélyességi osztálya „D” (mérsékelten tűzveszélyes).
 • Kérjük, hogy amennyiben a szobákban vagy az épület más területein tüzet észlel, a többi vendég riasztását a közlekedő folyosón található tűzjelző kézi jelzésadó középső részének benyomásával, illetve „TŰZ VAN!” felkiáltással haladéktalanul kezdje el és értesítse a recepciót!
 • Tűz esetén a helyiségek árammentesítését a helyiségekben lévő kapcsolókkal el kell végezni!
 • Amennyiben mód nyílik rá, személyes vagyontárgyai közül az értékeseket vegye magához és az ajtón kihelyezett menekülési útirányon át az épületet hagyja el!
 • A közlekedő folyosón elhelyezett tűzoltó készülékkel, illetve tűzoltótömlővel a tűz oltását lehetőség szerint kezdje el, ha az belátás szerint így eloltható.
 • Amennyiben a tüzet eloltotta, azt is feltétlenül jelezze a recepción!
 • A helyiségekben elhelyezett elektromos berendezéseket az üzemeltetési előírásoknak megfelelően kell használni. Ha Ön ezzel nincs tisztában, akkor kérje a szálloda személyzetének segítségét!
 • A szoba elhagyásakor a vendég által hozott elektromos berendezéseket le kell választani. Az elektromos berendezéseket a dugaszoló aljzatokból történő eltávolításakor ügyelni kell arra, hogy a falból a dugalj ne jöjjön ki és lehetőség szerint szikrázást ne okozzon!
 • A helyiségekben a médiaeszközök és elektromos berendezések meghibásodnak, vagy kigyulladnak, azokat először – amennyiben mód van rá – az elektromos hálózatról le kell választani, tűz esetén pedig meg kell kezdeni az oltást és riasztást, valamint értesíteni kell a hotel személyzetet.
 • A szállodai szobában éghető folyadékot tárolni, használni – kivéve italféleségek és kozmetikai anyagok – szigorúan tilos!
 • Tűz esetén az épület elhagyásakor a személyzet tanácsait, utasításait tartsa be, a tűzoltóság megérkezésekor a tűzoltást vezető utasításait feltétlenül kövesse!
 • Hívja fel a figyelmet a pánikmentes közlekedésre, mert így sokkal gyorsabb az épület kiürítése.
 • Amennyiben az épület elhagyása akadályba ütközik, gondoskodjon a helyiség füstmentesítéséről az ablak kinyitásával, és az ajtórések betömítésével!
 • Az épület elhagyásának akadálya esetén az ablakon át adjon jeleket, próbáljon meg épületen kívül kapcsolatot teremteni, hogy a mentése mielőbb elkezdődhessen!
 • Gátolja a tűz helyiségbe való bejutását az ajtó vízzel való locsolásával!
 • Védekezzen a füst ellen a szája elé tett nedves kendővel!

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens