Impressum

CÉGADATOK

  • Cégnév: BESTARS Füred Kft.
  • Székhely: 5100 Jászberény, Jásztelki út 73.
  • Telefonos elérhetőségünk: +36 57 814 560
  • E-mail: info@hotelszatmari.hu
  • NTAK regisztrációs szám: SZ22047286

A HONLAP FENNTARTÓJA:

  • Cégnév: BESTARS Füred Kft.
  • Székhely: 5100 Jászberény, Jásztelki út 73.
  • Adószám: 25399101-2-16

ELÉRHETŐSÉG:

Szerverüzemeltetés és fejlesztés: Creative Management Kft.

MUNKATÁRSAINK ÉS ÁLLANDÓ SZERKESZTŐK:

Szatmári Nóra – szerkesztő, marketing

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat vagy más írott anyagokat a BESTARS Füred Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

A WEBOLDALT TERVEZTE ÉS KÉSZÍTETTE:

Az oldal működésével kapcsolatos észrevételeit a support@cmdesign.hu címre küldheti.

JOGI NYILATKOZAT ÉS SZERZŐI JOGOK

Ön a (www.hotelszatmari.hu) honlapra (a továbbiakban: Honlap) való belépéssel elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója a rendszernek:

A Honlapon található tartalom a BESTARS Füred Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) kizárólagos szellemi tulajdona.

A Szolgáltató fenntart minden, a Honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával, terjesztésével kapcsolatos jogot. A Honlap tartalmát nemzetközi és magyar törvények védik.

A www.hotelszatmari.hu weboldal tulajdonosának (BESTARS Füred Kft.) és készítőjének (Creative Management Kft – www.cmdesign.hu) előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a Honlap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, forráskód, védjegy, fotó, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) másolása, felhasználása, feldolgozása és bármilyen módon történő értékesítése. A Honlap oldalai teljes terjedelmükben, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, tilos azokból bármely részt kivágni, és azt nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni.

Tilos továbbá a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélye nélkül a Honlap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A Honlap jogosulatlan felhasználása büntetőjogi és polgári jogi következményeket von maga után. A Honlapról értesüléseket csak a Honlapra való hivatkozással lehet átvenni úgy, hogy az átvevő nem módosíthatja az eredeti információt és köteles a Honlapra utaló egyértelmű hivatkozást minden későbbi hivatkozásnál is feltüntetni.

A Szolgáltató pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. BESTARS Füred Kft. és Creative Management Kft. követelheti a jogsértés azonnali abbahagyását és kárának teljes körű megtérítését.

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens